Wednesday, October 14, 2009

HAPPY BIRTHDAY ADAM

Esok 16.10.2009 birthday Adam yang ke 6 .. sekejap je masa berlalu.. masaih teringat tangisannya ketika masih bayi, ketika baru nak merangkak , berjalan dan berlari .. now Adam dah besar hu hu.. next year Adam akan melangkah ke sekolah rendah ..



Membesarkannya betul2 menguji kesabaran akak sebagai ibu .. Dia amat lasak , keras hati, keras kepala dan degil.. Suka melompat dan berlari .. bayangkan dia akan berrenti hanya ketika dia nak tidur .. entahlah tak tau penat langsung budak ni..

Adam yang amat memilih tentang makan , makan hanya bila ada mood, bila sakit dia akan berubah menjadi budak yg amat pendiam dan tak aktif seperti selalu



Now Adam dah makin besar ... hu hu .. cepatnya masa berlalu ..

Semoga Adam menjadi budak yang "pandai , cerdik. dlm semua hal.. berjaya dunia dan akhirat dan sentiasa menjadi anak yang soleh dan mendengar kata .. insyallah



Adam

Ibu love u sooooooo mucccccccccchhhhhhhhhh..

You are my sunshine dear ..



Bersama "girffriendnya " Izatul .. he he







Budak ni kalau start bercakap non stop.. hu hu macam2 cerita keluar .. yang logik dan tak logik semua ada.. sabar jerlah


Masa ni kat klinik tunggu turn .. tangan dia berbalut .. tapi dia ok jer... tak nangis .. masih aktif





Muka budak yang baru lepas menangis hu hu

And for u on your birthday
Every year, on your birthday,
I think about how glad I am
that you were born,
how thankful I am
to have you in my life.
Every year is another yearfilled
with the special joys you bring
just by being yourself.
Every year, when you open your birthday gifts,
realize what a gift you are
to everyone who knows you,especially me.
Happy Birthday!
I LOVE U SO MUCH DEAR

3 comments:

sya said...

Happy Birthday Adam.. semuga membesar menjadi anak yg soleh dan tempat ibu bergantung harapan..

ila de cute said...

Happy Birthday Adam...

Ibni Gharib said...

Happy Birthday Adam! Moga dalam peliharaan Allah sentiasa dan jadi anak solih. Daripada: Tok Ki Ya.