Tuesday, June 30, 2009

TV3 Cake & Kids Party 2009

Maaf cerita dah basi .. he he.. ni picture kami masa Cake day ari tu.. akak ada invite kawan2 tapi ramai yang tak dapat datang .. hu hu.. its ok.. ni picture2 adam masa cake day ari tu.. adam cukup enjoy .. mana taknya whole day melantak kek .. macam2 kek.. cupcakes semua.. hmm tapi memang best .. hopefully next year comp akak akan buat lagi dan akak akan war2kan pada kawan2 yer..
Adam bersama Chicken little.. favourite movienya

Bersama Kung Fu Panda ... masa ni br lepas tgk teater Kung FU Panda


adam siap buat tatoo tangan.. siap pesan .. kena buat kat tangan jer.. nanti cikgu marah .. hu hu




Kek ni memang cantik sangat2.. seorang ibu yg buat.. masa datang register akak impress tgk kreativiti dia .. hu hu.. how i wish .. pergorbanan berbaloi coz dapat tpt ke-2.. alhamdulilah



Kek ni menang tpt pertama dan peserta ni lelaki .. datang lambat .. tp rezeki dia kan .. alhamdulilah..





Top 3 kek .. cantik2 semuanya





Kek dapat no 3.. not bad. cute jer








Kek2 yang bertanding .. semua cantik2..








Ho ho budak ni mewah ngan kek.. apa lagi namanya kek day kan.. dr pagi sampai balik .. dok makan kek .. he he








4 comments:

Nurshuhada Zainon said...

wah, adam ni cool la, banyak join aktiviti itu ini. salam perkenalan ibu adam..

-shuhada.

Sue said...

salam perkenalan kak...

terharu + sedih baca kisah akak (baru baca entry ke 3 je.. yg 1&2 tak baca lagi)

tabahnye akak membesarkan anak. salute!!

semoga hidup akak dan adam gembira dan ceria selalu..amiinnn

::It's Me:: said...

Baby tight dan legging yang comey dan cute…..murah2 jer….grab it now!!!!

Ajzie said...

salam ziarah dari kak azi..